Οποιοσδηποτε, οπουδηποτε

Η Hellenic Taxis Services δραστηριοποιείται στον τομέα προσφοράς ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών TAXI σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία εδρεύει στη πόλη της Θεσσαλονίκης και διαθέτει έναν ολοκληρωμένο στόλο από οχήματα Mercedes S Class, E Class, Minivan 9 seats, Taxi (E Class station wagon), ιδανικά για ένα ασφαλές, άνετο και πολυτελές ταξίδι.

Με ένα ευρύ και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο συνεργατών σε πόλεις όπως η Χαλκιδική, Πιερία, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Καστοριά, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και Πρέβεζα καθώς και μια ομάδα από έμπειρους και πιστοποιημένους ξενόγλωσσους οδηγούς, η εταιρεία εγγυάται την παροχή υπηρεσιών μετακίνησης υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Ανάμεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της Hellenic Taxis Services ανήκουν η μεταφορά πελατών από/προς τον προορισμό της επιλογής τους, αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, περιηγήσεις σε τόπους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, μεταφορές σε τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαθητών-ανηλίκων, Α.Μ.Ε.Α., ασυνόδευτών δεμάτων ή πακέτων και κατοικίδιών ζώων. Πέρα από τις συγκεκριμένες παροχές, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα VIP υπηρεσιών, όπως ξεναγήσεις, εξυπηρέτηση συνεδρίων και εκθέσεων, επαγγελματικών ραντεβού και γαμήλιων μετακινήσεων.

Η διατήρηση χαμηλού κόστους σε όλες τις παροχές καθώς και οι απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας, αποτελούν κύριο μέλημα και βασικό συστατικό της φιλοσοφίας της εταιρείας. Με τη  Hellenic Taxis Services κάθε μετακίνηση μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία!